B&B 'Het Vogelhuis' Leiden

VRIJ ALS EEN VOGEL

B&B 'Het Vogelhuis' (Open t/m 12 sept.)

Bed & Breakfast 'Het Vogelhuis' ligt in een rustige wijk vlakbij het centrum van Leiden. Kamers met eigen badkamer. Gratis parkeren mogelijk.

Overal dichtbij

Deze B&B ligt in een rustige groene wijk op 13 minuten lopen van Leiden CS. Met de auto is de snelweg A44 in 6 minuten te  bereiken. Zie routebeschrijving. Tegenover 'Het Vogelhuis' is het bos van Bosman. Vlakbij zijn Bio Science Park, universiteit, LUMC en Naturalis. De historische binnenstad van Leiden ligt op ca.15 minuten lopen evenals diverse cafés, restaurants en winkels in Leiden en Oegstgeest.  

Twee moderne kamers met eigen badkamer

'Het Vogelhuis’ heeft twee kamers. Beide met een eigen badkamer, uitgerust met douche, wc en wastafel. De kamers zijn gelegen op de begane grond met een gedeelde keuken en tuin. Een ervan is geschikt voor 3 personen. Gebruik van Wifi is gratis. De moderne en licht ingerichte kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Ze beschikken tevens over een koelkast en thee- en koffiefaciliteiten. Het variërende ontbijt wordt elke ochtend op uw kamer geserveerd.