B&B 'Het Vogelhuis' Leiden

VRIJ ALS EEN VOGEL

Schrijf een beoordeling

Als u in 'Het Vogelhuis' heeft overnacht kunt u een beoordeling geven op: zoover of tripadvisor.

Je voelt je welkom

Ik was samen met mijn zoon in 'Het Vogelhuis'. De ontvangst door Jan was allervriendelijkst. Je voelt je welkom en ook dat was in 'Het Vogelhuis' terug te zien. Alles zó compleet: koffie/thee op je kamer, zeep in de badkamer, lekker fris beddengoed (heerlijk bed) en de mogelijkheid om zelf te koken in een zeer uitgebreide keuken (deze deel je met de andere kamer). Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Jan zette het op een afgesproken tijd voor ons klaar in de keuken. Lekker vers brood, sap, een eitje, fruit en genoeg keuze uit beleg. Je merkt aan alles dat Jan er plezier in heeft om zijn gasten zich thuis te laten voelen. En dat is hem zeker gelukt!!!

Vlak bij de stad

Voor een 'moeder-dochter-weekend' 2 overnachtingen in Het Vogelhuis geboekt; een geweldige gastheer, schitterende kamer, heerlijk (en zeer compleet!) ontbijt en vlak bij de stad. Ik zal deze B&B aan iedereen aanbevelen... op de kamer is alles aanwezig om het verblijf compleet te maken, de badkamer en keuken zijn erg ruim en fris. Alle ruimtes zijn heel schoon. Een dikke 10!

Rustig gelegen

Na een koude dag in Leiden was het heel fijn om hartelijk ontvangen te worden in het Vogelhuis. Het ontbijt had voor elk wat wils, en de kamer was heel comfortabel. Het Vogelhuis ligt ietsje buiten het echte centrum van Leiden, maar het is vlot bereikbaar en daarbij ook rustig gelegen. Daarbovenop steunt het Vogelhuis onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden, een mooi gebaar.