B&B 'Het Vogelhuis' Leiden

VRIJ ALS EEN VOGEL

Schrijf een beoordeling

Als u in 'Het Vogelhuis' heeft overnacht kunt u een beoordeling geven op: zoover of tripadvisor.

Van harte aanbevolen

Ik kom hier heel graag aangevlogen en kijk alweer uit naar het volgende verblijf. Alles is zeer schoon,de accomodatie is uitstekend en je krijgt een zeer vriendelijk onthaal. Het ontbijt is gevarieerd en prachtig geserveerd. Van harte aanbevolen!

Voor herhaling vatbaar

Hartelijke ontvangst met duidelijke uitleg. Map met info op de kamer die leuk en praktisch ingericht is. Eigen schone badkamer, heerlijke bedden met goed slaapcomfort en goed verzorgd ontbijt. Voor herhaling vatbaar.

Uit de kunst

Ik had in eerste instantie een groot hotel geboekt, maar had op het laatste moment niet zo'n zin in die drukte. Dus het hotel maar gecanceld en even verder gekeken. Toen kwam ik dus deze B&B tegen met alle goede beoordelingen. Wat ben ik blij dat ik deze B&B geboekt heb, het verblijf was echt uit de kunst. Het was schoon, rustig, praktisch ingericht met een goed bed en van alle gemakken voorzien. Zo is er een föhn aanwezig en we mochten gebruik maken van een gezamenlijke keuken. En je hebt koffie en thee faciliteiten op de kamer en de koffie en theezakjes hoef je niet eens mee te nemen die liggen al klaar. De eigenaar was heel vriendelijk en gaf nog tips en een plattegrondje van Leiden. Dit was onze eerste ervaring met een B&B en als ze allemaal zo zijn dan geen hotels meer voor ons.