B&B 'Het Vogelhuis' Leiden

VRIJ ALS EEN VOGEL

B&B 'Het Vogelhuis' (Minimaal verblijf is 2 nachten)

Bed & Breakfast 'Het Vogelhuis' ligt in een rustige wijk vlakbij het centrum van Leiden. Kamers met eigen badkamer. Gratis parkeren mogelijk.

Overal dichtbij

Deze B&B ligt in een rustige groene wijk op 13 minuten lopen van Leiden CS. Met de auto is de snelweg A44 in 6 minuten te  bereiken. Zie routebeschrijving. Tegenover 'Het Vogelhuis' is het bos van Bosman. Vlakbij zijn Bio Science Park, universiteit, LUMC en Naturalis. De historische binnenstad van Leiden ligt op ca.15 minuten lopen evenals diverse cafés, restaurants en winkels in Leiden en Oegstgeest.  

Met drie moderne kamers en eigen badkamer

'Het Vogelhuis’ heeft in totaal drie kamers. Alle met een eigen badkamer uitgerust met douche, wc en wastafel. Twee kamers, waarvan één driepersoons kamer, zijn gelegen op de begane grond met een gedeelde keuken en tuin. De andere kamer is op de tweede etage van het woonhuis. Gebruik van Wifi is gratis. De moderne en licht ingerichte kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Ze beschikken tevens over een koelkast en thee- en koffiefaciliteiten. Het variërende ontbijt wordt elke ochtend op uw kamer geserveerd.